Saradnja

DOBRO DOŠLI u POPUST KLUB – Osiguran Popust!

Pozivamo Vas da postanete član i poslovni partner udruženja CEPEOS koje je osnivač popust kluba i organizator popust kartice Osiguran Popust.

Uključenjem u mrežu partnera (davaoca popusta​) ostvarujete pogodnosti koje će Vam omogućiti da unapredite poslovanje i saradnju sa stvarnim i potencijalnim korisnicima Vaših usluga i kupcima Vaših proizvoda!

Osigurajte poverenje i dugoročnu saradnju dodatnim popustom, koristeći prednosti članstva kluba koji okuplja kompanije koje međusobnom saradnjom  i benefitima koje pružaju dodatno razvijaju svoje poslovanje.

Popust na ​usluge i proizvode, naši partneri odobravaju​ fizičkih licima, korisnicima personalizovane kartice Osiguran Popust i to bez dodatnih uslova, skupljanja bodova i drugih obaveza.

Želimo da Vas obavestimo da je naša popust kartica Osiguran Popust! jedinstvena na tržištu, jer Vama kao našim budućim partnerima, omogućava da nagradite korisnike svojih usluga i kupce pri svakoj kupovini!

Uz minimalne troškove ulaganja naš cilj je da Vam pomognemo da iskoristite sve prednosti članstva i to na način koji najviše odgovara Vašem poslovanju. Kao član kluba Osiguran Popust, bićete u prilici da dodatno promovišete svoje usluge, proizvode, dolazite do novih kupaca i osigurate put do novih poslovnih uspeha.

 

PREDLOG  saradnje uključuje sledeće međusobne obaveze i prava:

Svaki partner na sajtu OsiguranPopust.rs dobija posebnu WEB stranu (OsiguranPopust.rs/naziv partnera) sa detaljnijim opisom usluga, popusta, kontakt podacima, istaknutim banerima, promo fotografijama i drugim podacima.

CEPEOS se obavezuje da će putem sajta OsiguranPopust.rs obaveštavati korisnike kartice Osiguran Popust o povoljnostima koje mogu koristiti kod Partnera.

CEPEOS će u saradnji sa partnerima obezbediti dodatne načine promocije popust kartice, usluga i proizvoda partnera kluba Osiguran Popust (newsletter, facebook, štampani promo materijal i sl.)

Partneri koji su prihvatili odredbe ugovora o pružanju usluga se obavezuju da će u skladu sa zakonom i običajima dobrog poslovanja, pružati usluge sa dogovorenim benefitima članovima popust kluba Osiguran Popust.

Partner se obavezuje da na svojim prodajnim mestima na kojima pruža usluge trećim licima, na vidnom mestu istakne obaveštenje o pogodnostima koje pruža korisnicima klub kartice Osiguran Popust.

Sve ostale informacije o mogućnostima saradnje možete saznati preko naših saradnika ili direktno: OsiguranPopust.rs | info@osiguranpopust.rs | 063 833 88 33